Aukštelkės socialinės globos namai
Aukštelkės socialinės globos namai

Telefonas

Darbo laikas

I-IV 8:00-17:00, V 8:00-15:45

    2019 m. rugsėjo 22 d., sekmadienis

    2010-2012 m. Tarptautinis projektas „Grundtvig mokymosi partnerystei“

    2010-2012 m. Aukštelkės socialinės globos namai įgyvendino projektą, pagal mokymosi visą gyvenimą programą Grundtvig, kurio pavadinimas „Every Picture Tells a Story”

    Šis projektas vienija 5 organizacijas iš geografiškai skirtingų Europos kampelių: Lietuva, Jungtinė Karalystė, Airija, Italija, Belgija. Projektas truko dvejus metus, kuriame dalyvavo įvairių institucijų specialistai: iš kolegijų, dienos centrų ir socialinės globos namų. Per visą projekto laikotarpį buvo surengta 5 susitikimai skirtingose projekto partnerių šalyse, kurių metu diskutuota apie gerosios patirties pasidalijimą, naujų įgūdžių ir metodų taikymą kiekvienoje institucijoje.

    Įgyvendinant projektą kiekvieno susitikimo metu partneriai susipažino su pagrindiniais instrumentais bei priemonėmis, kuriomis siekiama aktyvaus neįgaliųjų dalyvavimo meninėje veikloje organizacijoje. Buvo pristatytos partnerių organizacijos.
    Projekto metu kiekviena šalis partnerė pristatė tradicinę savo šalies pasaka ir į pasiruošimą bei vaidinimą įtraukdavo visus organizacijos lankytojus bei partnerius. Partneriai būdavo supažindinami su pasirodymų rengimu nuo pat pradinio etapo.
    Susitikimo metu vyko ir kiekvienos šalies projekto koordinatorių susitikimas, kurio metu buvo išsiaiškinta kaip kiekviena šalis suvokia projekto įgyvendinimą savo organizacijoje.

    Pasidalinti

    Share by: